Egne heste & avl

Charmør

Charmør (Lucky Light/Lorbas) indkøbt i 2005. Line har kendt Charmør siden han var 4 år gammel og har haft rig mulighed for at følge hans udvikling.
Charmør er fra 1992. Var til forbesigtigelse i 1994 og egnethedstest i 1996 Ekvipagen har redet PSG og Intermediere.
Charmør er ved at være en ældre herre så i en alder af 21 red Charmør & Line deres sidste stævne med placering på M-niveau en fin afslutning inden han skulle på pension og går nu og nyder tilværelsen som pensionist....

I 2018 måtte vi desværre sige farvel til Charmør - En hest vi aldrig vil glemme

Winston

Winston (F: Wilkens MF: Michellino) - søn af Maya - Indkøbt 2015

Født: 2008

Winston har Line redet som ung og da chancen bød sig slog hun til. Winston skulle erstatte Charmørs plads og det tegnede også godt men desværre kom han ind i et langt skadesforløb og stod ikke til at rede. Måtte i november 2018 desværre tage afsked med ham. 

 

 

Vældgården Phoenix

Phoenix er søn af Vognmandsgårdens Finish. Phoenix kom til verden i 2010 og er her i 2018 blevet solgt og bor nu på Djursland :) Vi følger spændt med i han videre færden ud i verden.

Vældgårdens Dontay

Dontay er søn af Shania Mosevang og kom til verden på Stald Vældgård i 2014. Dontay blev i 2017 solgt til Mette Sejbjerg som har givet ham en fantastisk start på ridelivet. Nicoline Graff er nu den heldige ejer af Dontay og vi glæder os så meget til at følge hans færden.

Vældgårdens Isobell

Isobell er datter af Shania Mosevang og kom til verden i 2010. Isobell er en fantastisk pony med DV forældre bag sig.

Isobell er i 2018 solgt og står ikke langt fra Phoenix og vi glæder os ligeledes til at følge Isobell.