Mandag den 29-06-2015

Så bliver der øvet trailertræning :) - en meget koncentreret folk piwer....

Så gik startskuddet til endnu en ridelejr på Stald Vældgård – 15 spændte hesteglade piger ankom kl. omkring 10.00. Der var kage, saft og kaff' til de voksne – der blev sagt farvel til englebørnene bob bob :)

Efter hyggesnak og intro gik planlægningen i gang til fredagens opvisning – og det bliver spændende......og uden at røbe alt for meget kan vi godt sige det bliver sjovt. - så spiste vi sgu lige noget mere kage – sukker skal der til – kage er godt, meget kage er meget godt :)

Midt på eftermiddagen var der krise ang. sove pladser – trods vi havde fået styr på det fra starten – troede vi – men vi måtte tro om....:) Men efter laaaaaaaaang tids diskussion så fik vi det heeeeeeeele løst – og så blev alle glade igen - og vi levede alle lykkelige til vores dagenes ende..... Hov nu går der vist pjat i maskineriet – nå, men tilbage til ridelejren.

Over aften – efter fantastisk aftensmad øvede vi trailertræning med Finish, Lapeia og Vina – og gamle Finish stak af fra Line den store(afskyelige snemand – mener Jasmin Øh nej det var Frida – Jasmin har sagt op.....)

Åh altså de er bare så sjove de unger :) - man sku ha' været der.....En dejlig dag med dejlige unger er snart til ende og en ny kan snart begynde – fantastisk start på lejr - Go' nat og sov godt....:)

 

Dagens motto: ”how siiw når i vasker op” (oversættelse: husk sæben når i vasker op)

 

Tirsdag den 30-06-2015

"Skovtur" i skøn natur og fantastisk vejr :)

Vi vågnede rigtigt tidligt pga svalerne larmede, men de skider trods alt ikke på os i år, da vi har ”tag” på boksene - og den store afskyelige snemand ( Line )kom og vækkede dem der stadig sov. - 2 af grupperne gennemgik til fredag, mens den sidste gruppe lavede lidt spas på hestene, efter alle havde redet lavede vi alle spas uden heste.....Da eftemiddagsguffen var indtaget, ventede vi spændt på at Anne ( dommeren ) kom, og lavede lidt teori om dressur, om hvad de skrappe dommere lægger mærke til og det er ikke så lidt end da. Vi var helt vild sunde til aften hvor vi spiste pita med salat og kylling og derefter dyrkede vi yoga og lavede balanceøvelser på bolde og det var MEGA sjovt.

Alt i alt endnu en super go' dag :)

Onsdag den 01-07-2015:

Billedet taler for sig selv :)

Det er meget svært at huske hva' vi lavede i går for i dag er det torsdag....Men sådan som vi husker det så stod vi op – så langt så godt....Så spiste vi morgenmad og så sadlede vi hestene op for mange af os skulle på ”skovtur” op forbi Kjeld – vi var så mange at vi var nødt til at blive delt op i 2 hold. Hold 1 var så heldige at se et stort rådyr. Det var rigtigt hyggeligt at være på tur....

Efter frokost red de ”store” og vi andre pakkede sammen og gjorde klar til vi skulle i Uhrehøj. Vi fyldte Lines trailer som om vi skulle være af sted i 14 dage – men som Frida siger: ”vi er jo altså også mange Line” - og det har hun jo så fuldstændig ret i. Alles vores ting fyldt så meget at vi var nødt til at gå derud – Amalie løb så stærkt at hendes ben ikke kunne følge med så hun fløj hen af asfalten og fik to store hudafskrabninger men det slog hende ikke ud – hun er bare sej hende Amalie. Det var næsten alle der kunne holde til at gå derud og uden at nævne navne kan vi jo nævne dem der ku'......- men det gør vi ikke :)

Efter vi fik pakke aaaaaaaaaaaalt vores oppakning ud – gik vi på jagt efter snobrødspinde – nurn døwe anner gjow æ.....Nanna agerede pressefotograf og hunsede rundt med os alle sammen for vi sku' både klatre i træer – kravle på tag og hva' v vi.....Men billederne bløw gur' og det var da det wiwtist.....

Efter en rask vandstafet var bålet klar til snobrød og pølser blev grillet og der blev hygget med skumfiduser og mariekiks sponsoret af Lille Line – mums.

Så blev der tid til natløb uhhhhh.... Men det gik rigtigt godt. Maren Lise var på hold med de små så hun fik kam til håret :) - alle overlevede og vi gik trætte og mætte til ro....

Torsdag den 02-07-2015:

Så går turen hjem efter en super sjov overnatning i Uhrehøj :)

I skovens dybe stille ro og vi hjælpere nød det så længe det varede :) ja det endte jo ligefrem med vi måtte til at vække dem, da vi havde en overraskelse til dem som ankom kl. 10.00. Morgenmaden stod på hjemmebagte boller over bål. De var rigtig rigtig lækre mums.....Nemlig ja :)

Vi lejnede dem op i to rækker, da de var overbevist om de skulle gå hjem, men lidt over 10 rullede Kaj og Keld ind med to fine oldenborger for vogn og så var de hjemad i hestevogn:)

Turen hjem var sjov og hestene travede ned ad bakkerne og de skridtede også. Line den store afskyelige snemand var ikke med for hun skulle køre alle vores ungers skammel hjem. ;) så det var Nanna der styrede flokken med hård hånd.

Da vi kom hjem blev vi beordret til at rydde op i vores ”huler” for det et bumpet lokum da vi havde gjort det og fået frokost var vi så trætte vi blev simpelthen nødt til at ha en middagslur.

Eftermiddagsluren fik vi frugt og kage – så gik der konkurrence i at pudse sadler og hovedetøj og nu venter vi alle i spænding på hvem der har vundet som vi får at vide til grillaften i morgen.

De store tøser drog skovtur over aften med smil på læben og ondt i bagperronen.

Nu vil vi i seng så vi er friske til i morgen – hvor vi skal gi den GAS....:)

Fredag den 03-07-2015:

Sidste dag på ridelejr – øv øv øv – men alting har jo en ende og de fleste af os mødes jo heldigvis igen i næste weekend til vores D-stævne....

Men dagen startede med sammenpakning af gamle sure sokker og underhylere – og må guderne vide hvor meget halm ungerne får slæbt med hjem i deres tasker :) thi thi...

Efter middag gik alle så i gang med groomingkonkurrence som for dem der ikke ved hva' det er så er det at pudse og polere hesten så der ikke kan findes et støvkorn på dem samt flette/ordne man osv..... og det kunne de så sagtens få tiden til at gå med lige indtil forældrene væltede ind og skulle se deres fantastiske unger efter en hel uge – bare ærgli' Sonny boy - for ungerne havde jo ikke tid – for der var de jo i fuld sving med opvarmningen til eftermiddagens opvisning......:) - så forældrene måtte vente med krammer til hesten var sat på stald/mark igen.....:)

Dagens opvisning havde de helt selv bestemt (i samarbejde med Nanna M, Stine & Sofie) som var og hjælpe mandag og tirsdag – Nanna L tog så over onsdag, torsdag & fredag – og Mette var lige en lille smut forbi torsdag aften.

Programmet startede ud med den berømte agility bane efterfulgt af kvadrille opvisning og til slut en rask stafet til alles morskab......:)

Grillen blev tændt op – ungerne fodre af så de kunne komme ud at lege og så ku' de ”gamle” komme til.....:)

- og mens alt dette sket drønede Dan frem og tilbage mellem Stald V og nabo Kjeld med hø – men kunne da lige mellem et par læs nå at få slugt en burger og sludre lidt.....

Alt i alt en super hygsom afslutning på lejren med dejligt vejr og alle drog glade men TRÆTTE hjem – og sidste men ikke mindst skal der lyde et KÆMPE TAK til alle som har hjulpet, bagt, kørt osv.... - uden hjælp ingen lejr – så 1000 tak til alle :) og håber I er friske igen næste år.......

 

RIGTIG GO' SOMMER – VI SES......

  • Ork der bliver kloget - og gjort en stor indsats....

  • Indlogering....

  • Så blir' der trailertrænet....Her med Lapeia :)

  • Yoga og balancetræning på programmet :)

  • På tur :)